IQ Industrial / Tehnica si inovare

Solutia automatizata de taiere tevi de la HGG
26.09.2016


ProCutter 600 – rezultate de exceptie la preturi accesibile

ProCutter 600 este un echipament automatizat de taiere ce opereaza cu ajutorul unui universal, cu care fixeaza si roteste tevile pe parcursul procesarii acestora.

Masina este capabila sa prelucreze tevi cu diametrul maxim de 610 mm, cu lungimi de pana la 12.000 mm.

Echipamentul este customizabil si poate fi configurat in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Suport pentru tevi

Masina este echipata cu suporturi pentru tevi tip foarfeca. In mod suplimentar, se poate configura si un jgheab cu role care confera suport orizontal permanent pe parcursul procesarii tevilor cu diameter mici.

Conexiune CAD

Datorita colaborarii cu producatorii de software dedicat CAD si a soft-ului dezvoltat intern, HGG ofera conexiune integrata intre ProCutter si multe dintre pachetele de proiectare CAD disponibile in piata. 

Vizualizare 3D

Software-ul intern permite realizarea unui control integral al calitatii operatiunilor de procesare. Una din functionalitatile disponibile in acest sens este vizualizare tridimensionala a tevilor pe tot parcursul operatiunilor de taiere.

Acuratete maxima

La randul lui, universalul si sistemul de actionare afferent, permite mentinerea acuratetii lucrarilor prin capacitatea de prindere si fixare a tevilor in timpul activitatii de taiere, evitandu-se astfel apartia miscarilor longitudinale generate de rotirea acestor pe parcursul procesarii lor.

Procesul de taiere

Bratul de taiere cu pantograf permite masinii ProCutter 600 sa realizeze lucrari precise indiferent daca, pentru procesul de taiere, se foloseste plasma sau oxigaz.

Economii la nivelul operatiunilor de imbinare si sudura

Prin utilizarea masinii de taiere de la HGG se elimina practic necesitatea slefurii, motiv pentru care se reduce semnificativ timpul pentru lucrarile de imbinare. Acelasi lucru este valabil si pentru lucrarile ulterioare de sudura.