Noutati

Masina de scarificat BLASTRAC BMP265E la numai 5.590 EUR+TVA!
8.11.2018


Oferta valabila pana la 30 noiembrie 2018!

Masina de scarificat BLASTRAC BMP265E este acum la pretul promotional de 5.590 EUR + TVA. In plus vei primi cadou un set de cutite MPL272, pentru procesare beton.  Comanda pana la 30 noiembrie si salvezi 1.689 EUR!

Pret standard masina Blastrac BMP265E: 6.579 EUR + TVA

Pret standard set completare MPL272: 700 EUR + TVA

Pret promotional pachet: 5.590 EUR + TVA

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

Ce vei obtine?

Masina de scarificat BLASTRAC BMP265E

Masina Blastrac BMP265E este propulsata de un motor electric si este ideala pentru aplicatii medii si mari. Echipamentul beneficiaza de un design ergonomic si de un sistem de franare actionat de pe maner. Masina de scarificat nu genereaza praf atunci cand este conectata la un aspirator, in momentul lucrarilor. Compatibila cu o gama larga de accesorii de scarificare, Blastrac BMP265E proceseaza orice suprafata, in cadrul aplicatiilor speciale. 

  • Usor de manevrat si cu vibratii minimale echipamentul este simplu de controlat si transportat. 
  • Presiune centrala asigurata – toate masinile de scarificare de la Blastrac sunt concepute astfel incat greutatea lor sa preseze central si uniform in timpul rotatiilor. 
  • Echipamentul este prevazut cu tambur detasabil lateral, astfel incat manipularea acestuia si schimbarea cutitelor nu necesita mutarea din loc a masinii. 
  • Inaltime ajustabila– Adancimea de lucru poate fi reglata cu precizie milimetrica, prin setarea accesoriilor de taiere si macinare. In felul acesta se evita orice deteriorare a suprafetelor de procesat. 
  • Tehnologie ecologica – Ca si in cazul celorlalte echipamente din gama Blastrac, nici BMP265E nu utilizeaza produse chimice si nu genereaza consumuri inutile de apa potabila in timpul utilizarii.

 

CADOU - un set accesorii MPL272 – cutite pentru procesare beton

 

Alte noutati