Noutati

Masina de slefuit BLASTRAC BG250E – acum la un pret special
8.11.2018


Oferta valabila pana la 30 noiembrie 2018!

Pana la finalul lunii noiembrie poti achizitiona masina de slefuit Blastrac BG250E la pretul special de 4.590 EUR + TVA. In plus, vei primi cadou 3 discuri de slefuire tip stea a caror culoare este la alegerea ta. Trebuie doar sa ne comunici pentru ce optezi, atunci cand soliciti echipamentul. 

Pret standard masina de slefuit Blastrac BG250E: 4.883 EUR + TVA

Pret standard discuri de slefuire: 1074 EUR + TVA 

Comanda acum si economisesti 1.367 EUR!

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

Ce vei obtine?

Masina de slefuit Blastrac BG250E

BG250E este o masina de slefuit cu un singur disc, potrivita pentru utilizarea in conditii grele de lucru. E usor de folosit si functioneaza cu vibratii minime de proces.

Echipamentul nu produce praf atunci cand este conectat corespunzator, la un aspirator compatibil. 

  • BG250E este simplu de manevrat, are vibratii minimale si o serie de caracteristici ce ofera siguranta in lucru. 
  • Cap cu un singur disc – Sistemul cu disc unic al masinii de slefuit permite ca presiunea acesteia sa fie distribuita uniform pe discul diamantat utilizat. 
  • Fara praf in timpul lucrarilor – Fiecare masina de slefuit trebuie conectata la un aspirator industrial Blastrac. Asta presupune ca operatiile se desfasoara in conditii optime de lucru, nepericlitand sanatatea muncitorilor si mediul inconjurator. 
  • Compatibila Diamag – Capul masinii este compatibil cu o varietate de discuri de slefuire diamantate Diamag. Acest fapt permite utilizarea masinii pentru o serie larga de aplicatii.
  • Ideala pentru pregatirea pardoselilor industriale – Combinatia dintre presiunea centrata si discurile de slefuire cu durata de viata ridicata face posibila utilizarea masinii, in mod simultan, atat pentru eliminarea acoperirilor de vopsea cat si pentru nivelarea propriu-zisa a suprafetei de procesat. 
  • Tehnologie ecologica – In procesele de lucru cu masini de la Blastrac nu se utilizeaza niciun soi de produse chimice si nu se genereaza consumuri de apa potabila.  

CADOU - 3 discuri de slefuire tip stea (culoare la alegere)

Alte noutati