Noutati

Minex la SMM 2018 (cel mai relevant eveniment international pentru sectorul naval)
25.09.2018


Intre 4 si 7 septembrie 2018, Minex Romania a participat, in calitate de expozant, la SMM 2018 - cel mai important targ international destinat industriei navale. Targul este organizat o data la 2 ani, la Hamburg si anul acesta a adus impreuna 2289 de expozanti din 69 de tari si 50.000 de vizitatori din 120 de tari. 

Evenimentul acopera toate sectoarele de interes pentru domeniul maritim si creeaza o platforma ideala pentru expertii care doresc sa isi prezinte tehnologiile si solutiile inovatoare. La SMM se stabilesc tendintele din domeniu si se proiecteaza viitorul industriei, pentru ca la Hamburg participa specialistii de top si se dezbat cele mai actuale subiecte, mai ales in timpul conferintelor organizate pe toata perioada targului. 

In cadrul sectiunii Echipamente si instalatii pentru industria navalaMinex Romania a fost, anul acesta, singurul ofertant de solutii integrate pentru tratarea suprafetelor. Participarea noastra la eveniment a fost menita sa puna in valoare exclusiv calitatea noastra de integrator de sisteme care, in colaborare cu firmele partenere, producatoare de echipamente high-tech din domeniul sablarii si vopsirii, propune solutii complete pentru proiecte mari din sectorul naval. Ne bucuram sa avem alaturi de noi exclusiv nume de top din sfera tratarii suprafetelor si multumim in mod special companiei Straaltechniek pentru parteneriatul deosebit, pe care l-am dezvoltat in peste 20 de ani de activitate comuna.

Ne-a facut mare placere sa intalnim si sa avem discutii profesionale valoroase cu potentiali clienti din Canada, Australia, SUA, Italia, Norvegia, Romania si Germania. Le multumim tuturor pentru participare si speram sa ne intalnim din nou, in numar tot mai mare, la editia SMM din 2020. 

Alte noutati