Noutati

Solutie completa pentru pregatire pardoseli – acum la un pret special!
19.09.2018


Oferta valabila pana la 15 octombrie 2018!

Pachetul include:

  • Masina de slefuit Blastrac BMG555
  • 3 discuri de adaptare placute slefuire
  • 3 seturi a cate 9 placute de slefuire fiecare (culoare la alegere)
  • Aspirator Blastrac BDC1330
  • Furtun aspirator – 10 m lungime

Pret standard pachet 16810 EUR+TVA

Acum la numai 14395 EUR+TVA !

Oferta este valabila pana la 15 octombrie. 

Comanda acum si economisesti 2415 EUR!

 

Ce vei obtine?

  • Masina de slefuit Blastrac BMG555

BMG555 a fost conceputa pentru pregatirea suprafetelor orizontale de diverse dimensiuni. Este echipamentul ideal pentru lucrari de indepartare a vopselurilor, pentru aplicatii de slefuire sau lustruire a suprafetelor de beton.  BMG555 “lucreaza curat” si nu elimina praf in atmosfera, atunci cand este conectat la un aspirator industrial corespunzator. Este proiectata pentru aplicatii de dimensiuni medii si ofera optiuni standard ce nu erau disponibile pe modelele anterioare.

 

BMG 555 este simplu de manevrat, are vibratii minimale si beneficiaza de un panou de comanda usor utilizabil. Datorita manerului reglabil pe inaltime se obtine un control extrem de facil al echipamentului. 

Sistem cu 3 discuri de slefuire– BMG 555 vine echipat cu un set de 3 discuri planetare rotative, care permit masinii o acoperire maxima si o distributie uniforma a presiunii de lucru. 

Fara praf in timpul lucrarilor– Fiecare masina de slefuit trebuie conectata la un aspirator industrial Blastrac. Asta presupune ca operatiile se desfasoara in conditii optime de lucru, nepericlitand sanatatea muncitorilor si mediul inconjurator. 

Sistem cu discuri adaptabile– este compatibil cu sistemele patentate de discuri Diamag si faciliteaza montarea simpla si rapida, a placutelor diamantate. 

Perfect pentru decorarea pardoselilor– Echipamentele Blastrac triplu disc sunt ideale inlcusiv pentru lustruirea sau intretinerea pardoselilor. Datorita distributiei ajustabile a presiunii de lucru se poate obtine o lustruire de o calitate deosebita. 

Tehnologie ecologica– In procesele de lucru cu masini de la Blastrac nu se utilizeaza niciun soi de produse chimice si nu se genereaza consumuri de apa potabila.    

  • 3 discuri de adaptare pentru placutele de slefuire

Discurile de adaptare sunt sisteme ce permit montarea facila a elementelor de slefuire pe masina Blastrac.

Avantaje:

se utilizeaza usor si rapid

elimina riscul de deconectare a placutelor de slefuire in timpul transportului sau al manipularii echipamentului in conditii extreme

protejeaza segmentele diamantate pentru ca nu este necesara folosirea altor scule in cadrul procesului de lucru

toate tipurile de discuri diamantate Diamag se potrivesc cu sistemele de discuri de adaptare 

  • 3 seturi a cate 9 placute de slefuire fiecare (culoare la alegere)
  • Aspirator Blastrac 

E usor de manevrat si de transportat datorita rotitelor robuste prevazute cu sisteme de franare. Este suficienta montarea furtunului la aparat si aspiratorul poate sa inceapa sa lucreze. 

Ajuta la mentinerea unui mediu de lucru optim– Fiecare masina de slefuire ar trebui montata la un aspirator industrial. In felul acesta se creeaza un mediu de lucru sanatos, lipsit de impuritati. 

A fost conceput pentru lucru in conditii extreme– Aspiratorul Blastrac are o putere mare de absorbtie si este prevazut cu filtre speciale si saci de mare capacitate, pentru lucru in conditii extreme. 

Tehnologie ecologica– Ca si celelalte masini de la Blastrac, aspiratoarele nu folosesc produse chimice si nu genereaza consumuri de apa potabila. 

Inlocuirea sacului se realizeaza facil si rapidastfel incat timpii de lucru efectiv nu sunt afectati. 

Disponibil in diverse marimi, in functie de necesitatile punctuale ale fiecarui tip de proiect

  • Furtun aspirator

Un furtun aspirator - 10 m lungime.

 

Nu rata oferta, comanda acum!

 

 

Alte noutati