Noutati

Pret promotional la aspiratorul BLASTRAC BDC1330
8.11.2018


Oferta valabila pana la 30 noiembrie 2018!

Comanda acum aspiratorul BLASTRAC BDC1330 la pret redus si vei primi gratuit un set de accesorii: furtun D51 (10m), furtun D76 (10m), un maner cromat si duza de aspirare.

Pret standard aspirator Blastrac BDC1330: 2.040 EUR + TVA

Pret standard set accesorii: 438 EUR + TVA

Pret promotional pachet: 1.890 EUR + TVA

Profita de oferta lunii noiembrie si poti economisi 588 EUR.

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

Ce primesti? 

Aspiratorul Blastrac BDC1330

Avand un corp metalic, BDC1330 este un aspirator robust capabil de performante superioare datorita celor trei motoare independente. BDC1330 este ideal in combinatie cu masinile medii de sablare, slefuire, polisare si scarificare. Este echipat standard cu filtru in stea clasa M si este extrem de versatil. Aspiratorul a fost conceput sa functioneze cu o gama larga de accesorii si consumabile, care ii permit asigurarea unui mediu de lucru optim in timpul efectuarii, pe santier, a operatiunilor de tratare a suprafetelor. 

  • E usor de manevrat si de transportat datorita rotilor robuste prevazute cu sisteme de blocare si a inaltimii de doar 1100mm. Este suficienta montarea furtunului la aparat si aspiratorul poate sa inceapa sa lucreze. 
  • Ajuta la mentinerea unui mediu de lucru optim – Fiecare masina de slefuire ar trebui montata la un aspirator industrial. In felul acesta se creeaza un mediu de lucru sanatos, lipsit de impuritati. 
  • A fost conceput pentru lucru in conditii extreme – Aspiratorul Blastrac este recomandat in combinatie cu masinile medii de tratare a suprafetelor. Puterea mare de absorbtie, filtrele optionale si capacitatea mare a sacului determina asigurarea unor conditii optime de lucru pe santier. 
  • Tehnologie ecologica – Ca si celelalte masini de la Blastrac, aspiratoarele nu folosesc produse chimice si nu genereaza consumuri de apa potabila. 
  • Inlocuirea sacului se realizeaza facil si rapid astfel incat timpii de lucru efectiv sa nu fie afectati.un set de accesorii pentru aspirator 

GRATUIT - un set de accesorii: furtun D51 (10m), furtun D76 (10m), un maner cromat si duza de aspirare

 

 

Alte noutati