Noutati

Promotie la pachetul de slefuire manuala BGV125AV
8.11.2018


Oferta valabila pana la 30 noiembrie 2018!

Luna aceasta poti primi pachetul de slefuire manuala compus din slefuitorul manual BGV125, aparatoare de praf si 15 cupe diamantate 125mm (10 verzi si 5 albastre) la pretul de numai 770 EUR (fata de pretul standard de 1.170 EUR) . 

Comanda acum si economisesti 400 EUR!  

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

Ce primesti?

Masina de slefuire manuala BGV125AV

BGV125AV este un slefuitor manual, ideal pentru aplicatiile profesionale din domeniul constructiilor. Fiind, insa, extrem de versatil este recomandat si in cazul lucrarilor la domiciliu. Manerul anti-vibratii faciliteaza utilizarea echipamentului care, cu ajutorul aparatorii de praf incluse, functioneaza perfect curat atunci cand este conectat la un aspirator compatibil. 

  • Usor de utilizat si de manevrat, cu vibratii minimale. Datorita posibilitatii de ajustare a manerelor, echipamentul devine foarte simplu de folosit.  
  • Capul unic de slefuire permite ca toata presiunea masinii sa fie distribuita uniform pe discul diamantat, ceea ce face posibila slefuirea “agresiva” a suprafetelor de procesat.  
  • Nu produce praf atunci cand este conectat la aspiratorul industrial. In felul acesta se pastreaza un mediu de lucru curat si se asigura conditiile optime pentru operator.  
  • Compatibil cu o gama variata de accesorii – Gama Blastrac este perfect compatibila cu discurile diamantate Diamag. Acest lucru permite utilizarea echipamentului pentru o serie larga de aplicatii. 
  • Ideal pentru procesarea pardoselilor industriale – Combinatia dintre presiunea centrata si discurile diamantate cu durata lunga de viata face ca masina sa fie utilizata cu succes, in mod simultan, pentru indepartarea acoperirilor de vopsea si pentru nivelarea suprafatelor. 
  • Tehnologie ecologica – ca si celelalte masini din gama Blastrac, nici BGV125AV nu necesita utilizarea produselor chimice si nu consuma inutil apa potabila.

CADOU - 15 cupe diamantate cu dimensiunea de 125 mm

Alte noutati