IQ Industrial / Tehnica si inovare

Sistemele de sablare verticala de la Blastrac
12.05.2017


Sistemele de sablare verticala de la Blastrac sunt special concepute pentru:

procesarea peretilor rezervoarelor de apa sau a celor utilizate in industria petrochimica

curatarea corpurilor de nava sau a altor suprafete de otel verticale, sau relativ verticale

Aceste echipamente sunt extrem de eficiente mai ales atunci cand sunt utilizate in combinatie cu sisteme de ridicare montate pe acoperisuri, trolii sau macarale hidraulice. Solutiile tehnice de acest tip efectueaza o procesare liniara pe verticala, in scopul curatarii si profilarii suprafetelor. In plus, ele sunt ghidate prin telecomanda, pentru un control mai bun si o imbunatatire a productivitatii operatiunii in sine.

Formula propusa de Blastrac reduce timpul de lucru si costurile aferente fortei de munca, realizand simultan atat actiunea de curatare a suprafetei, cat si pe cea de profilare a acesteia, lasand metalul perfect pregatit pentru aplicarea de vopseluri sau acoperiri si eliminand timpul necesar uscarii si altor operatiuni similare, asociate metodelor de pregatire.

In plus, masinile de sablare verticala de la Blastrac utilizeaza continuu sistemul intern de reciclare a abrazivului, eliminand contaminarea asociata solutiilor de sablare in aer liber.

O intreaga variatie de profiluri poate fi obtinuta prin selectarea corespunzatoare a tipului de abraziv (rotund sau angular, cu dimensiuni diferite), precum si a vitezei de sablare. 

De ce sa folosesti sistemele de sablare verticala de la Blastrac?

pentru obtinerea unei rate de productivitate de 6 ori mai mare decat cea accesibila prin utilizarea metodelor alternative

pentru ca utilizeaza mai putine resurse umane si minimizeaza gradul de efort al operatorilor

pentru ca sistemul de recuperare a abrazivului genereaza reduceri substantiale de cost asociate cu utilizarea acestuia, pe termen lung

pentru ca simplifica manipularea propriu-zisa a echipamentului si reduce depunerile de materii reziduale

pentru ca este mai putin nociv in privinta mediului inconjurator

pentru ca permite operarea simultana a metodelor de procesare

pentru ca asigura o curatare uscata si perfecta a suprafetei