Noutati

Dürr si Kuka au lansat anul acesta cea mai moderna solutie automatizata de vopsire pentru uz industrial
13.09.2017


In mai 2017, Dürr si Kuka – leaderi mondiali in domeniul automatizarii - au lansat impreuna un robot pentru vopsire automata, cu o larga aplicabilitate la scara industriala. Kuka a dezvoltat echipamentul in sine si Dürr a integrat tehnologia de aplicare a vopselei. Solutia tehnica este realmente revolutionara si poate fi utilizata cu success la procesarea diverselor elemente din lemn, plastic, sticla si/sau metal.

Robotul este o inovatie de top si contine un brat in 6 axe, echipat cu tehnologie de ultima ora pentru aplicarea vopselei. Produsul este disponibil in mai multe variante de configuratie. Intregul sistem, impreuna cu toate componentele lui este preinstalat la Dürr devenind extrem de facil de montat/pus in opera in zona de productie a clientului.

Compania germana ofera, de fapt, o gama larga de roboti industriali, in mod special pentru industria auto. Acestia reprezinta sisteme performante destinate procesarii unor suprafete de dimensiuni mari. Prin integrarea noului robot dezvoltat in colaborare cu cei de la Kuka, Dürr este acum in masura sa acopere toate nevoile industriale in privinta vopsirii automate.

Noul echipament a luat anul acesta premiul pentru inovatie la AWFS Visionary New Product Awards, in Las Vegas. 

 

Alte noutati