Noutati

Damen Shipyards Galati creste capacitatile proprii de productie
15.02.2017


In 2016 Damen Galati a incheiat un nou proiect investitional de dezvoltare a santierului in scopul cresterii capacitatii de productie, in mod special pentru realizarea de nave de mare complexitate tehnica.

3 noi hale, dintre care una de sablare-vopsire-uscare si alte doua de vopsire-uscare au fost proiectate si realizate de Minex Group, in cadrul proiectului Damen.

Halele au fost echipate complet si contin, printre altele, sisteme de sablare si vopsire echipamente de transport, recuperare si curatare abraziv. Proiectele au fost concepute exclusiv in baza solicitarilor punctuale provenite de la santier, astfel incat varianta finala corespunde integral atat din punct de vedere al limitarilor de spatiu cat si din perspectiva dimensiunilor si capacitatilor de lucru dorite.

Orientarea santierului catre adoptarea unor politici de mediu cat mai prietenoase si intentia de reducere a costurilor a determinat Minex sa integreze, in cadrul halelor sisteme de ventilatie pentru vopsire, cu recuperarea energiei termice. 

Alte noutati