EURO GAS SYSTEM Targu Mures

In 2012, Parcul Industrial Mures a fost inchiriat de catre EURO GAS System, care a demarat o investitie de 6 milioane de EUR in modernizarea acestuia. Colaborarea cu EURO GAS a inceput in 2010, cand s-a efectuat livrarea unei cabine de vopsire-uscare complet echipate, cu dimensiunile de 11m x 5m x 5m.

Parteneriatul a continuat in 2012 cu furnizarea unei cabine de sablare (12m x 4m x 4m) si a unei cabine de vopsire-uscare (15m x 7m x 5m), cu echipamentele aferente.

Cabina de sablare a fost prevazuta cu instalatie de sablare pneumatica, sistem de recuperare, transport si curatare abraziv. Cabina de vopsire-uscare a fost dotata cu unitati de incalzire si exhaustare, panou electric si tubulatura corespunzatoare.

Continuand investitiile si in 2013, EURO GAS System a apelat din nou cu incredere la specialistii Minex in vederea realizarii celei de-a treia cabine de vopsire-uscare, cu dimensiunile de 15m x 7m x 5m, echipata, de asemenea, complet, cu unitati de incalzire si exhaustare, panou electric, tubulatura aferenta si utilaje conexe.